dutch-miniatures-tegeltjes-relatiegeschenken-tegel-geschenk-derijp

Tegeltjes (tableau)

Monumenten zijn panden die een grote geschiedenis hebben. Ze staan er al honderden jaren en hebben in al die tijd diverse prachtige, maar ook minder mooie ontwikkelingen meegemaakt. Hierdoor heeft het pand een ziel, wat een bepaalde emotie geeft bij het monument. Wij vereeuwigen graag deze emotie op een origineel Fries witje (tegeltje). Waarom een Fries Witje?  Dit tegeltje is net zoals het monument, robuust, zeer mooi om te zien en vol emotie. 

Echt vakwerk door plateelschilders, een ambacht van een meer dan 400 jaar oude traditie. Oude plateelschilders hebben gelukkig de jongere generatie voor het vak weten te enthousiasmeren en met passie overgedragen. 

Hierboven een handbeschilderd tegeltje van Raadhuis De Rijp. Gemaakt op basis van een foto, en uit de hand geschilderd. Echt vakwerk! 

Naast de handbeschilderde tegeltjes, gaat de techniek ook steeds verder. Om het prijstechnisch aantrekkelijk te maken kan er ook een keramische print gemaakt worden van het handbeschilderde tegeltje. Bijna niet te onderscheiden van het handbeschilderde tegeltje en zeker net zo mooi. 

Beide soorten tegeltjes (13×13 cm) zijn te koop en worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. Het voorbeeld, de handbeschilderde Raadhuis De Rijp, kost € 65,00 (incl. BTW) en de keramische print € 39,95 (incl. BTW).

Wil je de tegel in het echt komen bewonderen of wil je een bestelling plaatsen? Dan kan je contact opnemen via onderstaande button of mailen naar peter@dutch-miniatures.nl. Wil je als bedrijf je bedrijfspand vereeuwigen als relatiegeschenk of heb je een ander geweldig monument in gedachte voor een tegeltje, ook dan kan je bij ons terecht. Wij leggen je uit hoe dit in zijn werk gaat en maken een offerte voor je op.

Iconen in 3D–scan

Jezelf of dierbare vereeuwigen in een beeldje? Dat kan middels 3D scannen en 3D printen.

Sleutelhangers

Een sleutelhanger gebruiken we   allemaal. Het is functioneel, maar je wilt natuurlijk ook dat het iets bijzonders uitstraalt.

Monumenten

Een gebouw of monument in miniatuur. Vervaardigd in porselein, in
Delfts Blauw of volledig in kleur, zo gedetailleerd mooi.

Scroll naar top