over Dutch-Miniatures

Dutch-Miniatures is gegroeid uit liefde voor monumenten en hun geschiedenis. Tijdens een koude najaarsdag zijn plannen gesmeed om lokale gebouwen op een nieuwe manier te vereeuwigen. En met lokale gebouwen doelden wij in eerste instantie op het Raadhuis van De Rijp.

Dit gebouw heeft een rijke geschiedenis vanuit de walvisvaart en wordt heden ten dagen veelal gebruikt voor vergaderingen, bezoek door de toeristen en bruiloften.¬†Zo ook voor die van ons ūüėČ in 2011. Onze gezamenlijke geschiedenis startte sowieso in De Rijp, want dit is de plek waar onze liefde ontstaan is. Raadhuis De Rijp was ons startpunt en is het startpunt voor Dutch-Miniatures.

We zitten vol met idee√ęn en breiden graag uit. Dus wij kijken ook nog verder dan De Rijp, zoals naar Graft, Alkmaar en Schagen. En wie weet welke mooie plaatsen en gebouwen daar de komende tijd nog bij gaan komen.

Wil je weten welke idee√ęn inmiddels geproduceerd zijn, of bijna van de spreekwoordelijke ‚Äėband afrollen‚Äô, neem dan gauw een kijkje bij onze producten.¬†

Onze producten

De producten van Dutch-Miniatures zijn met liefde en aandacht gemaakt voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Sleutelhangers

Een sleutelhanger gebruiken we allemaal. Het is functioneel, maar je wilt natuurlijk ook dat het iets bijzonders uitstraalt.

Mensen in 3D‚Äďscan

Jezelf of dierbare vereeuwigen in een beeldje? Dat kan middels 3D scannen en 3D printen.

Monumenten

Een gebouw of monument in miniatuur. Vervaardigd in porselein, in Delfts Blauw of volledig in kleur, zo gedetailleerd mooi.

Tegeltjes

Echt vakwerk door plateelschilders, een ambacht van een meer dan 400 jaar oude traditie.

Scroll naar top