Iconen in 3D–scan

Lijkt het je geweldig om een persoon of dier te vereeuwigen? Dat gaan wij voor je regelen. Middels een vernuftig 3D scantechniek en door middel van de enige 3D printer in Nederland die dat op deze manier kan, maken wij voor jou de perfecte vereeuwiging van jouzelf of van je dierbare. 

Als voorbeeld zie je hier de Dorpsomroeper, Jan Geert De Eerste, uit De Rijp. Voor het 30-jarig jubileum van Kinderboerderij De Kleine Artis (De Rijp) is dit beeld in samenwerking met Bram & Aagie, het kleinste snoepwinkeltje uit Graft, ontworpen en gemaakt.

Het proces van een 3D scan is een leuke belevenis. Je komt midden in een cirkel te staan met daaromheen honderden cameraatjes die heel snel en heel veel foto’s van je maken. Wel even heel stil blijven staan! Al deze foto’s worden samengebracht in de computer en hiervan wordt een beeld genereert (zie film). Vervolgens wordt het bewerkt tot een bestand(sformaat) waardoor de 3D printer het kan gaan uitprinten.

Wil je weten wat het kost? Stuur ons dan een e-mail, famke@dutch-miniatures.nl, met daarin je wensen en wij maken een kostenindicatie voor je.

Sleutelhangers

Een sleutelhanger gebruiken we allemaal. Het is functioneel, maar je wilt natuurlijk ook dat het iets bijzonders uitstraalt.

Monumenten

Een gebouw of monument in miniatuur. Vervaardigd in porselein, in 
Delfts Blauw of volledig in kleur, zo gedetailleerd mooi.

Tegeltjes

Echt vakwerk door plateelschilders, een ambacht van een meer dan 400 jaar oude traditie.

Scroll naar top